torsdag den 10. juli 2008

sarah Kay og pindsvin
måtte prøve da jeg så det lilla på den blog, det er ikke blevet særligt fint, tror jeg må ha den lavet om:(HEHE i stedet for lilla karton som jeg ikke havde, har jeg malet godt og grundigt rundt hehe


nej den må vist laves om i morgen, den kan jeg ikke holde ud at se på, men den bliver her intil jeg får tid, så får vi se om det bliver, Nanna vil gerne have den, så måske får hun bare det :)
pindsvinet er jeg mere tilfreds med :)

10 kommentarer:

 1. Å du har alltid så masse nydelige arbeider i bloggen Anne Bente! Vakre LOer med de søte barnebarna og nydelige kort! has en fin weekend min søte venn!

  SvarSlet
 2. åh, så nydelige kort!

  alltid noe nytt og spennende og se på her inne:)

  SvarSlet
 3. Synes det var 2 flotte kort jeg!!:)

  SvarSlet
 4. Skønne kort - og jeg synes bestemt ikke, at du skal lave det lilla om. Lilla er min yndlingsfarve og selvom jeg ikke scrapper meget i lilla - så er den dybe lilla farve her, bare flot.

  SvarSlet
 5. Wow, such gorgeous cards.

  SvarSlet
 6. tak skal i ha, nej kort bliver altså aldrig min stærke side, men somme tider er det nu rart at have et par stykker på lager :)

  SvarSlet
 7. Jeg synes nu heller ikke, at du skal lave det lilla kort om. Det giver det bare et lidt mere rå look at det er malet - hmm kunne være jeg skulle prøve...
  Det er et super fint kort du har lavet med det søde pindsvin, det ser godt ud med blomsterne rundt om.
  Mange hilsner
  Anja

  SvarSlet
 8. lovly crads there amazing.
  nice colours too.

  hugs
  Hollie xxx

  SvarSlet
 9. Hvor er de altså bare flotte. Det ser godt ud med de grønne blade, og sikke nogle farver på den lilla!!! Den er virkelig flot!

  SvarSlet