søndag den 26. august 2007

scrappestafet


Her er en lo jeg lige har lavet i dag til en scrappestafet, det er nogle gamle billeder af Sofie, men da de var de eneste jeg havde 4 stk af blev de brugt,
man skal jo bare forandre en ting på loen i forhold til den der har lavet lige inden.
det er rigtig sjovt at være med til

6 kommentarer:

 1. Ja, scrappestafetten er altså sjov at deltage i!! Super flot LO du har lavet, AB! Dejlige billeder af (lille) Sofie! :-)

  Og for at svare på dit spørgsmål: Nej - jeg skal ikke lavet LOs i en hel måned for Sisterhood of Scrap. Jeg er deres "Sister of the week". Og jeg er "featured" på deres blog hele ugen. I løbet af ugen vil der komme flere informationer om mig og denne dejlige hobby - og jeg har lavet et LO sammen med de andre 3 DT'ere - som bliver sat op som en udfordring. .... så det var bare det! Men jeg er SUPER glad og synes det er så cool at nogen helt fra Canada synes jeg laver flotte ting!

  Vi snakkes! Knus herfra!

  SvarSlet
 2. Sikke et lækkert LO du har fået lavet, søde billeder af lille Sofie.
  Forresten tillykke med din nye blog.
  Hej fra
  Lone

  SvarSlet
 3. Hejsa

  Sikke et sødt LO du har fået lavet, lækre farver.

  Hvor spændende med en stafet, det har jeg aldrig hørt om før. Hvor er den stafet forgået, er da nysgerrig efter at se starten :-)

  Tillykke med bloggen, jeg har lige nu tilmeldt dig til bloglines, og fr i løbet af kort tid, linket inde på min egen blog.

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 4. hejsa Betina

  Det er inde på scrapbookexpress.no

  der er altid en masse sjove konkurencer i gang der :)

  SvarSlet
 5. Hej Anne Bente.
  Tusinde tak for hilsen i min blog.
  Flot Lo du har lavet til scrappestafeten, dejlige billeder og søde farver du har brugt.
  Hilsen fra Dorthe.

  SvarSlet
 6. I precisely desired to appreciate you again. I'm not certain the things I might have undertaken in the absence of the type of information revealed by you over my theme. It actually was a alarming crisis in my opinion, but being able to see the very specialised tactic you resolved it forced me to jump for gladness. I will be happier for the service and then believe you realize what a powerful job that you're providing instructing the others using your blog post. Most likely you've never encountered all of us.

  SvarSlet