lørdag den 27. oktober 2007

Mit første LO


her kommer mit første LO, det er ved at være nogen år siden,:)

10 kommentarer:

 1. Så sjovt at du vil la oss se denne da AB, kan også godt se at du har forandret litt på stilen. Og moten innen scrapping er også endret siden denne ble laget. Ha en fin helg min venn!

  SvarSlet
 2. tak,ja det der er guld på er stof, jeg havde ikke mønsterpapir, og så er det ellers stickers hvor jeg har klippet ud rundt :)

  SvarSlet
 3. Det er sjovt at se Anne Bente! Og det der slår mig, når jeg kigger div. blogs igennem for første LOs er, at stort set ingen af dem har tekst! Det havde mine egne heller ikke.
  Du har sørme udviklet din scrappestil meget. :-)

  God søndag, søde!

  SvarSlet
 4. Sjov ide med at vise sit første LO frem. Og modige. Og hold da op en forskel fra da af og til nu.

  SvarSlet
 5. Hihi...sjovt som vores første LO er "tomme" i forhold til dem vi laver nu. Og du har også scrappet i A4 str. Men flot er det også som første LO! Dejligt at vi må se det ;-)

  SvarSlet
 6. Det er altså sjovt at se dit første LO. Du er sluppet rigtig godt fra det, men er enig med Jette i, at LO'er dengang var "tomme". - Men sådan var de jo :-) - man kunne jo ikke få så meget "dims" dengang :-)
  God idé at bruge stof.

  SvarSlet
 7. Ej hvor er det sjovt at se. Du har tydeligvis udviklet dig meget, gennem årerne :-)

  Skønt at du ar brugt stof!!

  SvarSlet
 8. Ajjj...hvor er der sket meget fra dengang også nu..... ellers et rigtig sødt jule LO, man kommer jo helt i stemning af den røde farve....

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 9. så søt denne var. skikkelig herlig med gullet

  SvarSlet
 10. Hello there! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I'm getting fed up of Wordpress because I've had issues with hackers and I'm looking at options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

  SvarSlet