tirsdag den 4. december 2007

4 december


her kommer dagens billede, 2 små til juleudstilling.


jeg har sagt mit job som dt medlem på express op i dag.havde ikke rigtig overskudet til detmere, og så er det med at holde, så det har jeg følt helt befriende :)


Ha en fortsat god dag

nu er jeg spændt på om jeg kan lægge indlæget ud, har prøvet flere gange i dag, men fået fejlmelding hver gang

10 kommentarer:

 1. Det er så hyggeligt at være på juleudstilling! Og herligt billede af de to små - elsker billeder taget bagfra. :-)

  Tror det var godt du valgte at sige fra som DT medlem, når nu du allerede føler dig helt lettet. Og jeg glæder mig til at se nye LOs fra dig, AB!

  Knus til dig her på 4. december!

  SvarSlet
 2. Godt du sagde jobbet fra, når "ånden ikke var over dig" længere. Det skal jo gerne være sjovt at scrappe. Det må være befriende, at du selv kan vælge hvad, og med hvilke materialer osv. du vil scrappe, og ikke have en deadlinge hængende over hovedet. Godt gået :-)

  Det ser rigtig hyggeligt ud med de små :-)

  SvarSlet
 3. ja det er vigtigt at stoppe når det ikke er sjovt mere. Jeg har også lige været på juleudstilling med vores barnebarn, vi var i tivoli, det er så hyggeligt med juleudstillinger.

  SvarSlet
 4. Dejligt billede, 2 spændte børn. Dine andre indlæg oser helt vildt af julestemning. Det ser rigtig flot og hyggeligt ud.

  SvarSlet
 5. Du har vært en flott inspirasjon som DT-medlem, Anne Bente. Og jeg håper du fortsetter med å legge ut alt det fine du lager. :)

  SvarSlet
 6. Så koselig bilde! :) Jeg synes det er bra at du gir deg som DT-medlem hvis du føler at det blir mest stress med det. Det skal være moro å scrappe! :)

  SvarSlet
 7. SIkke to små søde "nisser". Ja fotos set fra ryggen er bestemt rigtig søde.

  Håber du får masser af tid til at scrappe "for dig selv" nu.

  SvarSlet
 8. Skjønner deg godt Anne Bente, det er stor forskjell på det å lage noe på oppfordring og det å lage noe av egen lyst. Men du har vært en stor inspirator på Rosaforumet, glad du vil fortsette som vanlig medlem! Klem til deg!

  SvarSlet
 9. Kender jo selv til det med at miste gejsten i forhold til DT, så jeg vil bare sige at det er godt at du har taget beslutningen og meldt fra, før du ender med at blive helt træt af scrap.

  SvarSlet
 10. Takk for mye inspirasjon som DTmedlem på det rosa forum. Jeg regner med at du fortsetter å inspirere meg med de flotte LOen som du lager.

  Ja da fikk jeg meg endelig en blogg jeg også. :D

  SvarSlet