lørdag den 21. november 2009

Endelig ordenlig PC igen :)




Så har hele pcen været slettet, og jeg kan igen komme ind på sider, det er godt nok dejligt, popup vindue på bloggen kan der ikke gøres noget ved, så jeg må slette mine blog og begynde forfra, det bliver dog ikke før efter jul.så håber i må ha tålmodighed til at lukke de vinduer ned, jer der ikke har en popup spærer på.
lidt julekort er det blevet til her er nogle af dem :)
da alt er væk på min pc vil jeg gerne om DT medlemmerne lige vil være sød at sende mig en mail, så jeg har jeres adresser igen :)
husk udfordringen på KortO Mania :)

10 kommentarer:

  1. Så søte hjerte kurver du hsr laget...Så fine kurver blir det helt klart flott å pynte med til jul! :) Likte godt julekortet du har lsget også. Pent med grønt og rødt sammen. Mye av pynten ser dt ut som du kan ha klippet ut fra et annet mønsterark og det var veldig koselig med bladene og englen med rød blomst på. Men jeg blir så imponert av sånne klippejobber...er alt for utålmodig selv,hihi! ;) Ha en flott helg videre! Klem

    SvarSlet
  2. Supersøde julehjerter.
    Godt at pcen virker igen. Sådan noget teknik skal bare virke, så vi kan bruge vores energi på det vigtige nemlig at blogge og scrappe ; )

    SvarSlet
  3. Super søde kort... og dejligt at du kan være "på" igen. PC'en er u-undværlig. God week-end.

    SvarSlet
  4. Godt å se at du er "i farta" igjen! Så vet man hvor avhengig man blir av en stabil pc i denne blogverdenen! Kjempeflotte julekurver og julekort.

    SvarSlet
  5. å så deilig at du har en pc som virker igjen, kipt med å miste diverse adresser ol, men skal sende deg en mail jeg vet du med litt linker ol ;)

    utrolig flotte julehjerter du har laget og ikke minst nydelig kort med gull embossing :)

    klemmmm

    SvarSlet
  6. Hei Anne Bente, så flotte kort du har laget.
    Lurer på en ting - hva stempler du motivene på, og hva fargelegger du med?

    SvarSlet
  7. Så flotte julehjerter og kort du har laget!

    Ha en flott helg:)

    SvarSlet
  8. Gro jeg stempler på akvarelpapir og farvelægger med copic :)

    SvarSlet
  9. Total julede kort du har lavet, hvor er de flotte..'

    Dejligt at have en pc igen der kan fungere, det er da slet ikke til at leve uden :-)

    SvarSlet
  10. så fine julekort og puha ikke til at undvære sin pc og ikke sjovt at miste ting og sager. Du må have en god weekend, håber det lykkes at genskabe så din pc igen er opdateret

    SvarSlet