tirsdag den 16. december 2008

Juleaward fra Ruffa


Jeg blev bare rigtig super glad for denne skønne award fra ruffa,http://ruffascrappekrok.blogspot.com/ og ikke mindst alle de skønne ord der fulgte med den, 10000 tak søde.her er hvad ruffa skrev
du danske scrappesjel – det er omtrent ikke en gang uten nytt innlegg i bloggen eller en ny LO lagt ut at kommer med suuupersøt og hyggelig kommentar og hilsen. Jeg er helt sikker på at du innehar scrapperekorden i kommentargivning altså. Tuuusen takk for gode ord og tuuusen takk for at du deler alt det fantastiske du lager med alle oss og meg.
Jeg har valgt at give den videre til nogle scrappere, der bare altid er der for mig, både med hjælp og kommentarer.
Pia http://piabau.blogspot.com/ved godt du ikke er vild med awarder, men du får den altså alligevel:), du er med garanti danmarks bedste kortlaver,du er altid sød til at kommentere i bloggene, og så er du altid min ven i nøden på msn,10000 tak for din måde at være på og rigtig god jul.
Karinahttp://karinabeck.blogspot.com/ du er altid så sød til at lægge kommentarer, du er altid hjælpsom, jeg er glad for at være blevet kendt med dig gennem denne dejlige hobby.ønsker dig og dine en god jul.
Kom så iganghttp://conny-komsigang.blogspot.com/du er bare altid sååå sød til at kommentere her hos mig,det sætter jeg stor pris på.
der var såååå mange jeg kunne give den her og meget gerne ville, så vil i ikke være søde at tage den alle som beøger mig, og det mener jeg af hele mit hjerte ,rigtig god jul, og 100000 tak for søde kommentarer alle, i ved ikke hvor det varmer.

8 kommentarer:

 1. Tusind tak for de søde ord og jeg kan sige tak i lige måde.Jeg er meget glad for den og ja har lidt svært med de awarder, synes der er mange der fortjener den, men sætter den på min blog så andre kan hente den hvis de har lyst. Du må have en dejlig tirsdag.

  SvarSlet
 2. Tusind tak, den er jeg rigtig glad for. Jeg håber, at vi også mødes engang i virkeligheden over noget scrap, det kunne da være sjovt: )

  SvarSlet
 3. Tillykke med de fine ord.. Jeg kan jo ikke sige andet end at det er ganske sandt!! Det er så skønt at komme forbi din blog og de dage jeg ikke når at skrive, så kan du være sikker og vis på at jeg sender dig en tanke..

  SvarSlet
 4. Tillykke med Awarden og den fine hilsen hun skrev. Den adward er velfortjent.
  Sikke et skønt billede af lille Sune. Hvor er han kær.Godt fanget. ;)
  Nogle lækre gaver du har fået i din kalendergave. Ih nogle lækre stempler, der var du da bare heldig.Dem glæder jeg mig til at se hvad du får lavet med dem. :)
  Du må forsat ha' en rigtig god
  16.december aften.

  SvarSlet
 5. Tillykke med din award - den er jo absolut berettiget :o)
  Dejlige ting du fik igår ... og lille Sune er da bare skøn :o)

  SvarSlet
 6. Tusind tak for den flotte awarder jeg er meget beæret over, du har givet mig den, da ikke scrapper.Men det har jeg lovet mig selv at gør i det nye,efter jeg har set alle de fine ting i andre få lavet.

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med awarden, den er velfortjent!!

  SvarSlet
 8. Så hyggelig at du ble med på BlogCandyen min!! Tusen takk!!:)
  Jeg skal trekke en vinner i løpet av dagen - så ta deg gjerne en tur innom senere i dag:)

  Ønsker deg en flott førjulsdag:)

  SvarSlet